RCF Industries


Immagine

Descrizione cliente

KUSH JEMI

RCF s.p.a., kompania lider në audio profesionale, elektroakustikë dhe elektronikë analogjike dhe digitale, inauguron ndërtesën e re të prodhimit RCF Industries në Durrës, Shqipëri.

E themeluar në Itali në vitin 1949, RCF s.p.a. gëzon gjithmonë angazhimin maksimal për cilësinë e riprodhimit të zërit dhe për besueshmërinë dhe përdorueshmërinë e produktit. Një njohuri e themeluar mbi më shumë se 70 vjet aktivitet dhe përmirësime vazhdimisht teknologjike, e bën RCF një markë besues për të gjithë ata që janë të pasionuar për audio.

ÇFARË NA DALLON NGA TE TJERET

Ekipi i projektimit dhe zhvillimit te brendshem ka një orientim drejte dezajnit e produktit, duke i lejuar kompanisë të respektoje hap pas hapi zhvillimet teknologjike dhe materiale.

Të gjitha produktet përmirësohen vazhdimisht, duke rritur cilësinë falë një procesi modern te prodhimit. Katalogu i produkteve plotëson te gjitha kërkesat specifike te sektorit për të siguruar cilësinë dhe versatilitetin maksimal për klientin, duke mbuluar të gjitha aspektet e procesit audio, me teknologji hardware dhe software inovative për të plotësuar kërkesat e inxhinierëve audio, arkitektëve dhe integruesve.

SISTEME AUDIO PROFESIONALE PËR EVENTE DHE TURNE

SISTEME ALARMESH ME ZË

KASETA AKUSTIKE PËR DJ DHE MUZIKANTË

ELEKTRONIKË MUZIKORE, MIXER DHE KOMPONENTE AUDIO

SISTEME AUDIO PËR HAPËSIRA TË MËDHA (STADIUME DHE AEROPORTE)

VLERAT TONA

RCF zhvillon vetë çdo difuzues audio dhe pjesë për të krijuar një eksperience të veçantë per dëgjimin. Kërkim i vazhdueshëm i ideve te reja, zgjidhja e teknologjive me te fundit për të siguruar performanca më të mira në treg.

Ne ambjentet tona, punonjësit punojnë së bashku për të arritur pozitivisht objektivat e kompanisë.

Çdo ditë vlerësohet profesionalizmi dhe cilësia e punës, duke ofruar formim të vazhdueshëm për punonjësit.

CF beson se për të arritur objektivat duhet një mjedis biznesi i drejtë dhe i përgjegjshëm, që respekton punonjësit e tij, klientët dhe komunitetin. Ne kompanin tone vlerësohet diversiteti dhe përfshirja, jemi te hapur ndaj të gjitha kulturave, etnive, orientimeve, aftësive dhe eksperiencave.

RISI

TEAMWORKING

PROFESIONALIZEM & ETIKE

DIVERSITETI & PËRFSHIRJE

BASHKOHU ME STAFIN TONË

Nëse jeni duke kërkuar një karrierë në një kompani që vlerëson pasionin për perfeksionin, inovacionin dhe cilësinë, RCF eshte vendi i duhur për ju. Ju ftojmë të bashkëngjiteni në ekipin tonë në strukturën e Durrësit për të realizuar së bashku zgjidhjet audio të nesërmes!

5 opportunità di lavoro: leggi le offerte di lavoro e candidati!
521049 - Addetto/a CARTEGGIATURA – STUCCATURA - Teknik per lemim (me leter smerile)/ Mbushje (stukim) Per stabilimento di nuova apertura in Durazzo - Albania,  RCF SPA e MANPOWER SRL cercano addetti CARTEGGIATURA - STUCCATURA. E' richi...
Pubblicato: 05/01/2023
 2040
  1
Salva
521035 - Addetto/a assemblaggi mobile in legno – Montues/montuese mobiljesh prej druri Per stabilimento di nuova apertura in Durazzo - Albania,  RCF SPA e MANPOWER SRL cercano addetti ASSEMBLAGGI MOBILI IN LEGNO. E' richiesta l'uso di...
Pubblicato: 05/01/2023
 1537
  5
Salva
521028 - Addetto/a Premontaggi - Teknik paramontimi Per stabilimento di nuova apertura in Durazzo - Albania,  RCF SPA e MANPOWER SRL cercano addetti PREMONTAGGI. E' richiesta capacità di utilizzo sparachiodi ed inserimenti di inserti in le...
Pubblicato: 05/01/2023
 2223
  5
Salva
520658 - Addetti Verniciatura Poliurea - Teknik per lyerje ne kabinen e karrocerise RCF Spa, azienda leader nell'audio professionale, nell'elettroacustica e nell'elettronica analogica-digitale; in grado di fornire soluzioni innovative per ...
Pubblicato: 05/01/2023
 1807
  5
Salva
520654 - Addetto/a macchine CNC – Operator/operatore te makinerive CNC Per stabilimento di nuova apertura in Durazzo - Albania,  RCF SPA e Manpower Srl cercano addetti macchine controllo numerico con conoscenza del disegno tecnico, del...
Pubblicato: 05/01/2023
 1757
  5
Salva